Over Focus Fitness

Wie is Focus Fitness?


Focus Fitness is een onderdeel van BeterSport B.V. Ruim 12,5 jaar is BeterSport dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Ons assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, krachtapparatuur en overige (kleine) fitnessartikelen. Voor elke prijsklasse en gebruikersniveau bieden we een passend apparaat of artikel. Ook als personal trainer, fysio- of revalidatiepraktijk kun je bij ons terecht voor een passend aanbod.

Betersport werd in 2005 opgericht door Yves Stout. Hij zette zijn loopband te koop op Marktplaats en al snel breidde hij dit uit naar één van de eerste webshops van Nederland! Ruim 12 jaar later is Betersport gegroeid tot een team van 18 gespecialiseerde medewerkers, waaronder bewegingsdeskundigen, productspecialisten en professionals op het gebied van logistiek, sales en marketing. Naast Betersport.nl beheren wij ook de websites Betersport.be en Focusfitness.nl.

Betersport onderscheidt zich door de verkoop van eigen, zelfontwikkelde merken - Focus Fitness en FitBike -, productgerichte informatievoorziening en begeleiding bij het behalen van je persoonlijke doelen. We helpen je niet alleen bij het maken van een juiste keuze, maar willen ook dat jij ná je aankoop je trainingsdoelen kunt bereiken. Dit alles zorgt ervoor dat de klanten ons beloond hebben met een reviewcijfer van een 9,2 bij de Feedbackcompany. Het team, onze showroom waar producten getest kunnen worden en het magazijn zijn gevestigd in Panningen.

betersport-panningenWie zijn dan die specialisten?Joep

Joep

Algemeen Directeur

Yves

Yves

Oprichter & Adviseur

Thomas

Thomas

Assistent Manager


Guy

Guy

Senior Sales

Bryan

Bryan

Sales Consultant

Armin

Armin

Sales Consultant


Bram

Bram

Sales Consultant

Gert

Gert

Sales Consultant

Marc

Marc

Sales Consultant

Bob

Bob

Financiën

Koos

Koos

Senior Logistiek

Jeroen

Jeroen

Service & Logistiek


René

René

Service & Logistiek

Oskar

Oskar

Service & Logistiek

Jari

Jari

Service & Logistiek

Judith

Judith

Online Marketing

Toon

Toon

Online Marketing

Arne

Arne

Online Marketing


Joost

Joost

Programmeur

Vacature

Jouw gezicht hier? Bekijk onze vacatures!
8 redenen om voor Focus Fitness te kiezen

  • We helpen je niet alleen bij uitzoeken van de juiste fitnessapparaat, maar willen ook dat jij je (trainings-)doelen bereikt. Exclusief voor FocusFitness-klanten wordt er daarom een gratis persoonlijk trainingsprogramma samengesteld door een onze bewegingsdeskundigen.
  • Met eigen merken Focus Fitness en FitBike haal je kwalitatief hoogstaande fitnessapparaten in huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  • We zijn exclusieve leverancier van de merken inSPORTline en Powertec
  • Bij Focus Fitness vind je tevens producten van de merken Kettler, Sole Fitness en Body-Solid voor gegarandeerd de laagste prijs
  • Is het artikel in ons magazijn op voorraad? Dan heb je het morgen in huis!
  • Heb je hulp nodig bij de eindmontage van onze fitnessapparatuur? Geen probleem: tegen kleine vergoeding zullen wij het cardio-apparaat voor je opbouwen.
  • Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens het transport iets beschadigd raakt of dat er onverhoopt iets kapotgaat tijdens je training. Focus Fitness doet daar niet moeilijk over en stuurt je (binnen de garantieperiode) kosteloos het defecte onderdeel toe.
  • Naast consumenten hebben we al vele fysiotherapeuten, personal trainers, hotels en andere organisaties geholpen bij de inrichting van een mooie fitnessruimte.
Wat klanten over ons zeggen


Super bedrijf!

"Website erg overzichtelijk, bestelling ging snel, en de klantsupport is heel snel en deskundig!"

- Victor

Positieve ervaring!

"Mooie showroom, uitstekend advies. De medewerkers hebben kennis van zaken!"

- Annika

Gewoon goed!

"Fijne kettlebells, goede prijs en snelle levering. Ik zou er weer wat bestellen als ik wat nodig heb."

- Sandy

Top bedrijf!

"Met slechts één telefoontje werd een kapot onderdeel kosteloos nagestuurd. Wat een geweldige service!"

- LauraOver ons
Klantreviews

Focusfitness scoort een 9.2/10 op basis van 519 recensies bij Feedback Company.