• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Garantievoorwaarden

Index:


Reparatie of retour

Ben je toch niet tevreden of is je product defect? Dat is vervelend en daar gaan we wat aan doen. Ga hiervoor naar reparatie of retour


Garantievormen

Al onze producten zijn voorzien van een standaard garantie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een aanvullende Garantie aan huis bij ons af te sluiten.


Standaard Garantie

Op al onze producten wordt standaard garantie verleend. De garantieduur wordt weergegeven bij de specificaties het artikel en kan per merk of type artikel verschillend zijn. Op je artikel wordt altijd standaard garantie verleend. Bij standaard garantie ben je zelf verantwoordelijk voor het retourneren van een artikel bij een defect. Wij zijn verantwoordelijk voor het herstel van het defecte artikel.


Garantie aan huis

Wil jij niet verantwoordelijk zijn voor de afstand tussen jezelf en Focusfitness, sluit dan voor eenmalig € 19,95 Garantie aan huis. Mocht er onverhoopt een defect aan je fitnessapparaat, dan zorgt Focusfitness voor het ophalen en wordt je fitnessapparaat na reparatie weer terug gebracht.

Voorwaarden Garantie aan huis

  • De garantie aan huis is van toepassing wanneer, na controle door ons, blijkt dat het defect niet veroorzaak is door eigen foutieve montage, onjuist gebruik of slijtage. Net als bij andere verzekeringen kan de Garantie aan Huis alleen afgesloten worden tijdens je bestelling van het artikel.
  • Je dient je artikel in de originele verpakking (indien mogelijk) klaar te zetten voor transport. Indien een andere verpakking gebruikt wordt, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele transportschade.

Slijtage

In enkele gevallen zal er bij een defect sprake zijn van slijtage. Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, vallen niet onder de garantie. Denk hierbij aan bewegende delen. Het vervangen van deze onderdelen valt niet onder de garantie aan huis indien deze is afgesloten bij aankoop van het apparaat.


Informatie bij transportschade

Focusfitness zal te allen tijde verantwoordelijk blijven voor transportschade. Om ons in de gelegenheid te stellen om een dergelijke schade te verhalen op de vervoerder vragen wij je het volgende: bewaar daarom altijd de originele verpakking. De betreffende distributiepartner zal op een later tijdstip het beschadigde artikel, inclusief originele verpakking, controleren om een claim toe te kennen. Vervoer een beschadigd artikel nooit naar een andere adres.


Annuleringskosten

Wij berekenen geen annuleringskosten wanneer je je bestelling voor de verzenddatum van uw artikel(en) annuleert.


Algemene voorwaarden

Op alle door ons aangeboden artikelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Om misverstanden te voorkomen wijzen wij je erop deze voor een aankoop te lezen. Onze algemene voorwaarden zijn behalve op deze website ook gepubliceerd bij de Kamer van Koophandel te Roermond.


Keurmerk & Geschil

Focusfitness is een webshop van Betersport BV. Betersport BV heeft het Webshop keurmerk. Betersport is getest op klachtafhandeling, algemene voorwaarden, opvolging van de wetgeving en de Webshop keurmerk gedragregels. Bekijk hier het certificaat.

Betersport is ook aangesloten bij een geschillencommissie www.geschilonline.nl. Wanneer Betersport en de klant er onverhoopt samen niet uit komen kun je een klacht aan een onpartijdige commissie voorleggen. De uitslag hiervan is altijd bindend. Daarnaast heb je altijd het recht een eventuele zaak bij de rechtbank voor te laten komen. Een eventuele rechtszitting kan plaats vinden door de consument gekozen woonplaats.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die je kan vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.


 

Privacy Policy

Focusfitness respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Je hebt het recht om je gegevens in te zien en deze aan te laten passen. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om het winkelen op onze website zo aantrekkelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om je persoonlijke informatie te beschermen. Lees de volledige Privacy Verklaring