• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Laat een review achter

Ben je tevreden over onze service of over het product dat je van ons hebt ontvangen? Dan stellen wij het op prijs als je een review achterlaat op een van de reviewplatformen. Om het voor jou makkelijk te maken, hebben wij alvast de links naar de reviewkanalen voor je klaargezet. Zo kun je zelf bepalen waar jij het liefst je review wilt plaatsen.

Regelmatig belonen wij de leukste, beste of meest originele review met cashback, shoptegoed of andere leuke extra's. De winnaar wordt via onze Facebookpagina bekend gemaakt.Trusted Shops


Enkele dagen na bestelling ontvang je via Trusted Shops een e-mail met daarin een verzoek om Betersport te beoordelen.Schrijf zelf een review op een van de review platformen

Bol.com


Heb je een bestelling geplaatst via bol.com? Dan krijg je ongeveer een week na ontvangst van je pakketje een e-mail van bol.com met daarin een link naar de pagina waar je een review kunt plaatsen.

Je kunt ook via de website van bol.com het door jou aangeschafte product bekijken en vanuit hier inloggen om een review te schrijven.