• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Montageservice in samenwerking met Zoofy

Samenwerking

In onze samenwerking met Zoofy willen wij jou kunnen voorzien van complete ontzorging bij het plaatsen van jouw bestelde fitnessapparaat. 

Hoe werkt de montageservice?

Stap 1: Kies bij het bestellen van jouw fitnessapparaat* voor de montageservice aan huis (i.s.m. onze partner Zoofy).

Stap 2: Zodra wij jouw bestelling hebben meegegeven aan de transporteur, ontvang je een mail met een formulier waarin je 3 dagen/dagdelen dient aan te geven waarop de installateur bij jou mag langskomen voor de montage.

Stap 3: Na het ontvangen van jouw ingevulde formulier, sturen wij deze informatie - binnen 1 werkdag - door naar Zoofy. Dezelfde dag zal je van Zoofy een bevestigingsmail ontvangen van jouw montage-aanvraag. Let op: de bevestigingsmail kan in je spambox terecht komen.

Stap 4: Zoofy gaat vervolgens direct op zoek naar de beste monteur voor één van drie opties die jij hebt opgegeven. Ondertussen wordt het fitnessapparaat door onze transporteur geleverd.

Stap 5: Zoofy stuurt de laatste bevestigingsmail van jouw afspraak, tevens neemt de monteur nog even telefonisch contact me je op om de laatste klusdetails te bespreken!

Stap 6: Na montage kun jij beginnen aan het bereiken van jouw sportdoelen!

* Momenteel kunnen we de dienst enkel aanbieden bij een geselecteerd aantal artikelen. In dit geval zijn dat alle hometrainers, spinningfietsen en roeitrainers van de merken Focus Fitness, FitBike en Senz Sports. 

Mijn fitnessapparaat moet op etage worden gemonteerd

Ben jij van plan om het fitnessapparaat niet op de begane grond te gaan plaatsen en wil jij graag dat deze op etage wordt gemonteerd? Die mogelijkheid bestaat ook. Echter, hierin dienen we wel rekening te houden met het volgende:

Artikel weegt minder dan 30 kg Monteur verplaatst het artikel zelf 
Artikel weegt tussen de 30 en 60 kg Monteur dient hulp te krijgen van jou met het verplaatsen van het artikel
Artikel weegt meer dan 60 kg Monteur dient hulp te krijgen van jou en nog een extra persoon bij het verplaatsen van het artikel.