• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Bezorging met TransMission

Hoe weet ik of mijn pakket door TransMission wordt bezorgd?

Pakketjes met een gewicht van minder dan 30 kg worden verzenden wij met TransMission.


HOE LAAT WORDT MIJN PAKKET BEZORGD?

Als je op werkdagen vóór 19:00 besteld hebt bij Betersport, zal TransMission het pakket de volgende werkdag bezorgen. Je ontvangt per mail een tijdsindicatie van TransMission hoe laat zij jouw pakket zullen bezorgen.


HOE KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

Indien je een bestelling heb geplaatst die met TransMission wordt verzonden, dan krijg je van ons een e-mail met een link. Vul het nummer van de zending én jouw postcode in en je kunt jouw bestelling - vanaf 09.00 uur op de dag na bestelling - volgen via het online Track & Trace systeem van TransMission. 


IK HEB DE BEZORGING GEMIST.

Geen probleem, de chauffeur zal in dat geval een Niet-Thuis Kaartje in de brievenbus achterlaten. Hiermee kun je zelf een nieuwe bezorgafspraak inplannen.


MIJN PAKKET IS NIET BEZORGD OP HET AANGEGEVEN TIJDSTIP.

Je wordt geïnformeerd over de dag en het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden. Hoewel wij ons uiterste best doen om je pakket op het aangegeven tijdstip te bezorgen, blijft het een indicatie. Door onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat er vertraging plaatsvindt.


HOE VAAK WORDT ER GEPROBEERD EEN PAKKET TE BEZORGEN?

Wanneer jouw pakket niet afgeleverd kon worden tijdens de eerste afleverpoging, kun je online (met het Niet-Thuis Kaartje) kosteloos een tweede afleverafspraak inplannen. De tweede afleverpoging is dan gratis. Lukt het dan niet, zal Transmission jouw pakketje terugsturen naar Betersport. Zodra het pakket terug is bij Betersport, zullen wij zorgen voor de terugbetaling 


KAN IK DE BEZORGING WIJZIGEN?

Mocht er onverhoopt toch iets tussen komen waardoor jij het pakket niet kunt ontvangen op de afleverdag, neem dan even contact met Betersport op. Wij kunnen wellicht nog even kijken of je pakket nog op een andere dag bezorgd kan worden. Helaas kunnen wij geen tijd of dagdeel kiezen.


KAN HET PAKKET BIJ DE BUREN BEZORGD WORDEN?

Ben je hard aan het werk, even naar de winkel of de kinderen van school halen op het moment dat het pakket geleverd gaat worden, dan kan het eventueel ook bij de buren geleverd worden. Hiervan hebben wij een schriftelijke toezegging nodig (per mail mag natuurlijk ook). Zorg er wel voor dat de buren ook op de hoogte zijn.