• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Focus Fitness iPlus 

Het nieuwe trainen begint met de Focus Fitness iPlus producten in samenwerking met de app van iConsole of Pafers. Deze combinatie betekend dat de laatste technologie gekoppeld word met een Fitnessapparaat van excelente kwaliteit.

U download de app uit de iTunes of Android store op uw Smartphone of Tablet. Koppel hierna uw apparaat via Bluetooth met onze iPlus fitnessapparaten en laat het sporten beginnen!

 

U zult versteld staan van alle mogelijkheden die er zijn. Zo profiteert u door gebruik te maken van de Pafers of iConsole app van een enorme bron aan programma's om uw training afwisselend en interessant te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld een hartslaggestuurde training selecteren en gelijktijdig tv kijken of uw sociale media bijwerken.

 

 

Benieuwd naar uw komende vakantiebestemming? Wacht niet langer en loop alvast over de boulevard op onze loopband. Via Google Maps kunt u elke willekeurige route af te leggen. Via Street View lijkt het alsof u echt de route aflegt. Met iPlus zijn de mogelijkheden onbegrensd en blijft u gemotiveerd om te trainen.

 

De iPlus Fitnessapparaten zijn voorzien van een standaard trainingscomputer. Hierdoor is het uiteraard ook mogelijk om zonder tablet of smartphone te trainen.

 

 

iConsole en Pafers is compatible met bovenstaande apparaten. Download van te voren alvast de app om teleurstelling achteraf te voorkomen. Bekijk hier welke app geschikt is voor de diverse iPlus Fitnessapparaten.