• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Klantenservice - Retourformulier

Jammer om te vernemen dat je het gekochte artikel wilt retourneren. Graag zouden wij je willen vragen onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe completer het formulier, hoe beter (en sneller) wij jouw retourzending kunnen verwerken!

Vul hieronder het online retourformulier in. Een medewerker van de klantenservice zal zo spoedig mogelijk een terugkoppeling geven voor jouw retourmelding en met jou bespreken welke vervolgstappen er genomen dienen te worden.


Persoonlijke gegevens
Order gegevens
  • 700XXXXX

Retour informatie

    Is jouw product of apparaat defect? Contacteer onze service afdeling om dit op te lossen en retourneren te voorkomen!

    Betersport belooft 30 dagen gratis retourneren. Wij vergoeden bij het ophalen van jouw bestelling eenmaal de transportkosten van onze vervoerder. Er zijn voor ophaalopdrachten geen track & trace links beschikbaar, dus zorg ervoor dat er de hele dag iemand thuis is op de ophaaldag. Betersport neemt contact op voor een datum wanneer je ervoor kiest de retourzending door ons te laten ophalen.

    De datum dient minstens 5 dagen in de toekomst te zijn. Houd er rekening mee dat er gedurende de hele dag iemand thuis aanwezig moet zijn. Bijvoorbeeld: 18-03-2021

* Verplichte velden