• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

WaterRower roeitrainers

WaterRower is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van roeitrainers. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door John Duke, die op dat moment een roeier was voor Yale University. In samenwerking met verschillende roeiers uit het Nationale team van de Verenigde Staten heeft hij deze roeitrainers ontwikkeld. Zijn doel was om een zo echt mogelijke roei-ervaring te creëren zonder daadwerkelijk het water in te gaan.

Vandaag de dag worden WaterRowers nog steeds in de Verenigde Staten ontworpen en geproduceerd


€ 1.449,00

  Uniek design

  WaterRower roeitrainers staan bekend om hun design. Veel roeitrainers van WaterRower bestaan volledig uit massief hout. Je hebt daarbij keuze uit 3 verschillende hout soorten: essenhout, kersenhout en walnoothout. Deze houtsoorten worden op een duurzame manier geoogst en zijn ecologisch neutraal. Ze worden ontgonnen uit een regio waar er gemiddeld 2.29 bomen worden geplant per stuk dat wordt omgekapt. Buiten de duurzame keuze voor hout zien de roeitrainers er stijlvol uit waardoor ze zeker niet misstaan in het interieur van consumenten.


  Roeitrainers

  Roeitrainer worden in het algemeen gebruikt voor conditietraining. Een interessant weetje daarbij is dat je bij een roeitrainer ongeveer 84% van alle spieren in je lichaam gebruikt. Er zijn weinig tot zelfs geen andere fitness apparaten die zoveel spieren tegelijkertijd stimuleren. Door dit te combineren met een andere vorm van cardiotraining kun je zeker een beter uithoudingsvermogen krijgen.

  De roeitrainers van WaterRower hebben maar 1 soort weerstandsysteem en dat is het waterweerstandsysteem. Hiermee is WaterRower een van de weinige aanbieders van roeitrainers met waterweerstand. WaterRowers worden ontwikkeld met een waterweerstandsysteem om een zo realistische als mogelijke roeiervaring te creëren. Bovendien geeft het geluid van de waterroeitrainer een rustgevend gevoel.

  Bijna alle roeitrainers van WaterRower zijn te gebruiken voor intesief thuis gebruik tot en met professioneel gebruik. Dit betekent dat je de waterroeitrainers terug vindt in diverse fitnesscentra of bij personal trainers, maar ze zijn ook meer dan geschikt voor in je woonkamer, mede dankzij het prachtige design. Waterroeitrainers getuigen van degelijke kwaliteit aangezien alle roeitrainers belast kunnen worden met 150 kg of meer aan lichaamsgewicht.

  € 1.899,00

   Enkele populaire roeitrainers met waterweerstand in ons assortiment zijn:


   Of bekijk » alle Waterrower Roeitrainers vanaf €999,-


   Conclusie

   Ben je iemand die bewust met het milieu bezig is en toch wil fitnessen zonder een al te grote ecologische voetafdruk achter te laten, dan is een waterroeitrainer van WaterRower een perfecte roeitrainer voor jou! Niet alleen zijn de roeitrainers van WaterRower neutraal voor het milieu, ook jijzelf profiteert hiervan doordat je bijna alle spieren in je lichaam traint. De roeitrainers van WaterRower geven je een zo realistisch mogelijk roeigevoel waardoor het net lijkt alsof je écht in het water aan het roeien bent.


   Klantreviews
   Focusfitness scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company