• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Gym Rigs - Body-Solid Small Hexagon Rig SR-HEX

€ 1.895,00

Op voorraad bij leverancier

Aantal:
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Veel uitbreidmogelijkheden
  • Zeer effectief
  • Persoonlijk te customize
Beschrijving

De Small Hexagon van Body-Solid is geschikt om in een compacte ruimte een eigen trainingsruimte in te richten. Ideaal voor sportscholen, personal training, fysio praktijken maar ook thuisgebruik. Dankzij de 23 accessoires beschik je over voldoende variatie mogelijkheden op het gebied van functional training.

Constructie

De Tall Hexagon beschikt over een gecoat hoogwaardig stalen frame van 211 cm hoog, ideaal voor garages, kleinere sportscholen of fysio praktijken. Verder moet je de steunpunten vastmaken aan de ondergrond. Hierdoor train je geheel stabiel en veilig.

Functional training

Functional training is op dit moment de grootste trend binnen de fitnesswereld. Functional training zijn oefeningen die moeten aansluiten op de alledaagse sport specifieke activiteiten. Deze oefeningen voer je zonder machine uit zodat je kunt bewegen in alle richtingen. Een term die men vaak gebruikt is dan ook: bewegen als een atleet in plaats van als een bodybuilder.

Uitbreidingen

De Small Hexagon is uit te breiden met maar liefst 23 verschillende artikelen. Deze uitbreidingen zijn allemaal te vinden bij de bundelproducten. Deze uitbreidingen zijn ook te bevestigen op de Tall Hexagon van Body-Solid, een hogere versie van de Hexagon.

Specificaties
Algemene informatie
Soort SR-HEX
Klasse Semi professioneel
Garantie onderdelen 1 jaar
Garantie frame & laswerk Levenslang
Opgebouwd
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Vragen over Gym Rigs - Body-Solid Small Hexagon Rig SR-HEX

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Gym Rigs - Body-Solid Small Hexagon Rig SR-HEX

Nog geen reviews geplaatst