• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Abtronix X2 buiktrainer

€ 59,95

Nog 5 op voorraad

Aantal:
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Eenvoudig spieren trainen
  • Dual-channel technologie
  • Multifunctioneel inzetbaar
Beschrijving

De Abtronix is een innovatief fitness-systeem dat de manier waarop je traint radicaal veranderd.

Elektronische spierstimulatie

Het geheim is de elektronische spierstimulatie, ESS, een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Die doet al het werk voor jou, zodat je het zelf niet hoeft te doen. ESS was oorspronkelijk bedoeld voor fysiotherapeuten om patiënten met spieraandoeningen te helpen revalideren. Nu wordt het toegepast in de fitnesswereld om jou de buikspieren te geven waar je altijd al van droomde.

Bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen

Van de oorspronkelijke versie werden er bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen. Nu hebben de ontwerpers van de Abtronic de technologie nog een niveau hoger getild met de tweede generatie: de Abtronic X2.

Dual Channel-technologie

Hij heet X2 omdat hij uw training eXtreem maakt, met 2 keer zoveel kracht voor het dubbele resultaat. Met de unieke Dual Channel-technologie met geleidende kussentjes voor én achter richt de Abtronic X2 zich op twee afzonderlijke spiergroepen tegelijk, zodat je core versterkt en alles uit jouw training haalt. Doe gewoon de Abtronic rond je middel en hij zendt zachte elektronische impulsen naar je spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut heb je tenminste 400 spiercontracties. Stelt je eens voor dat je 400 sit-ups moet doen! Je voelt dat de Abtronic X2 jouw buikspieren direct verstevigt en je ziet al een enorm verschil na een paar trainingen.

Verschillende trainingsprogramma's

Je voelt dat de Abtronic X2 jouw buikspieren direct verstevigt en je ziet al een enorm verschil na een paar trainingen. Hij is perfect voor alle conditieniveaus met acht verschillende work-outs - van korte, staccato spiercontracties tot lang aanhoudende, diepe pulsaties. En hij heeft tien intensiteitsniveaus - van een ontspannende, therapeutische massage tot een intensieve work-out. Dat zijn in totaal 80 verschillende trainingsprogramma's! En het kost je maar 10 minuten per dag.

Universitair onderzocht

Het is wetenschappelijk aangetoond dat ESS werkt. Universitair onderzoek toont aan dat de elektronische spierstimulatietechnologie die in de Abtronic X2 wordt toegepast bijna zeven keer effectiever is dan trainen. Thermografische beelden bewijzen dat de Abtronic de spieren doeltreffender stimuleert dan traditionele training.

Meer dan een buiktrainer alleen

Maar de Abtronic verstevigt ook nog andere delen van je lichaam. Maak je billen steviger en mooier van vorm of maak je hals, schouders en borstspieren strakker en steviger.

Je krijgt de gloednieuwe Abtronic X2 met Dual Channel- technologie, een geavanceerde microprocessor en vier verplaatsbare geleidende kussentjes om jouw probleemgebieden aan te pakken. Je krijgt ook alle nodige instructies en de snelstartgids.

Specificaties
Algemene informatie
Soort X2
Garantie particulieren 1 jaar
Garantie bedrijven
Opgebouwd
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Gewicht product 1 kg
Video
Vragen over Abtronix X2 buiktrainer

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Abtronix X2 buiktrainer

Nog geen reviews geplaatst